Har du brug for selv af oprette et Adobe PDF dokument, så kan du hente et godt og GRATIS program her.

PDF formatet er meget brugt især på Internet. PDF dokumenter finder også du rundt omkring i indlæg her på bloggen.

Grunden til at PDF dokumenter bruges så meget, er at den der skal læse – eller udskrive dokumentet – ikke behøver at have det samme program på sin computer, som du har brugt, da du redigerede dit dokument. Alt hvad der behøves er en Acrobat Reader, som kan hentes gratis fra adobe.com

Med PDFCreator er det muligt at “udskrive” et dokument fra ligegyldigt hvilket program på din computer og i stedet for en almindelig udskrift på papir få dokumentet oversat til PDF – filformatet, som er en international standard

Hent PDFCreator her:

Blog Image

PDFCreator fungerer som en “Printer” – dvs. at når du vil have fremstillet en PDF fil, skal du fra programmet du arbejder i vælge at Udskrive. Du kan nu vælge at “udskrive” til PDFCreator i stedet for en rigtig printer.

—————————————————————————————————–

Vil du have programmet til at snakke dansk, skal du – efter installation af programmet – hente en lille sprogfil her, og lægge den ind i mappen C:\Programmer\PDFCreator\languages. Du finder nu under Start / Programmer frem til:Blog Image

Åben programmet, vælg Printer / Options:

Blog Image

I det fremkomne skærmbillede vælger du:

Blog Image

Du skulle nu kunne vælge Dansk som sprog.